Hoe crypto kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester (handleiding)

Crypto kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester handleiding
Crypto kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester handleiding

Handleiding crypto kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

In deze crypto kopen met iDEAL handleiding laten we zien hoe je zelf, je eerste, cryptomunten kunt kopen. Binnen een paar stappen is het mogelijk om eigenaar te worden van je eigen cryptovaluta.

Stap 1

De allereerste stap is een account aanmaken bij Bitcoin Meester. Hier is het mogelijk om naast Bitcoin meer dan 100 andere cryptomunten te kopen met iDEAL of via een bankoverschrijving. Voor een account vragen ze om je voornaam, achternaam, e-mailadres en je moet een wachtwoord aanmaken. Tot slot moet je akkoord gaan met de algemene voorwaarden van Bitcoin Meester.

Cryptocurrency kopen met iDEAL - Account aanmaken
Cryptocurrency kopen met iDEAL – Account aanmaken

Tip: zorg ervoor dat je Tweetraps authenticatie inschakelt. Als je dit aanzet kun je er voor kiezen om ná het invoeren van je gebruikersnaam en wachtwoord een extra bevestigingscode in te vullen. Dit is een extra stukje veiligheid voor je account. Uitschakelen raden we af!

Stap 2

In stap twee gaan we euro’s storten met iDEAL in ons account. Nadat we dat hebben gedaan is het mogelijk om snel cryptomunten te kopen. Wanneer je bent ingelogd klik je linksboven op Portefeuille en daarna klik je op Euro’s Storten.

Cryptocurrency kopen met iDEAL – geld storten
Cryptocurrency kopen met iDEAL – geld storten

Je krijgt dan nu het onderstaande scherm te zien. Vul het bedrag in dat je wilt storten en kies je betaalwijze. Het is mogelijk om te storten met iDEAL, dan wordt je bestelling binnen een paar minuten verwerkt. Het is ook mogelijk om het zelf te storten en dan kan het ongeveer 3 werkdagen duren.

Cryptocurrency kopen met iDEAL - betalen met iDEAL
Cryptocurrency kopen met iDEAL – betalen met iDEAL

Stap 3

Nu gaan we met de euro’s die we net in ons account gestort hebben cryptocurrencies kopen. In je account klik je linksboven op Portefeuille en daarna klik je op munten kopen, zie de rode pijl op de onderstaande foto.

Cryptocurrency kopen met iDEAL – cryptomunten kopen
Cryptocurrency kopen met iDEAL – cryptomunten kopen

Je krijgt nu een overzicht te zien met alle cryptomunten en de huidige koers.

Cryptocurrency kopen met iDEAL – cryptocurrencies overzicht
Cryptocurrency kopen met iDEAL – cryptocurrencies overzicht

Zoek de cryptocurrency die je wilt kopen, wij kiezen voor Bitcoin, en klik erop. Geef aan voor hoeveel euro je wilt kopen en klik daarna op kopen.

Cryptocurrency kopen met iDEAL – bitcoins kopen
Cryptocurrency kopen met iDEAL – bitcoins kopen

Als je alle stappen gevolgd hebt dan ben je nu in het bezit van misschien wel je eerste cryptomunten. We hopen dat het gelukt is.