Crypto kopen met iDEAL voor Beginners

Crypto kopen met iDEAL als betaalmethode - CryptoKopeniDEAL.nl
Crypto kopen met iDEAL als betaalmethode – CryptoKopeniDEAL.nl

Crypto kopen met iDEAL: handleiding voor cryptocurrency kopen met iDEAL bij verschillende cryptocurrency exchanges. Op dit moment hebben we hier meer dan 250 verschillende cryptocurrencies die je makkelijk en snel kunt kopen met iDEAL als betaalmethode. Bij Crypto Kopen iDEAL leggen we je uit hoe cryptocurrency kopen met iDEAL werkt en hoe je cryptomunten dan opslaat in een wallet.

Direct cryptocurrency kopen met iDEAL

Deze crypto kopen met iDEAL handleiding is er voor zowel beginners als voor gevorderden. Beginners leren hoe je makkelijk en snel cryptocurrency kunt kopen met iDEAL in een paar enkele stappen. Voor gevorderden hebben we handige overzichten met informatie waar je een cryptocurrency direct of indirect kunt kopen met iDEAL.

Cryptocurrency kopen met iDEAL – Exchanges en Brokers

Hieronder vind je alvast een overzicht met Nederlandse cryptocurrency exchanges. Bij allemaal is het mogelijk om verschillende soorten cryptocurrency te kopen met iDEAL.

BrokerBrokerBroker
BitvavoBitcoin MeesterLiteBit
BTC DirectBitonicBitrush
Anycoin DirectSATOSeToro

Crypto kopen met iDEAL

Veilig bij betrouwbare (Nederlandse) cryptocurrency exchanges meer dan 250 verschillende soorten cryptocurrency kopen met iDEAL. In het onderstaande overzicht zie je meer dan 30 cryptomunten die je direct kunt kopen met iDEAL als betaalmethode. Klik op meer voor een volledig overzicht met meer dan 250 verschillende soorten cryptocurrencies. We voegen regelmatig nieuwe cryptomunten toe aan deze lijst.

Cryptocurrencies kopen met iDEAL

 

CryptomuntCryptomuntCryptomunt
Bitcoin (BTC)Bitcoin Cash (BCC)Bitcoin Gold (BTG)
Cardano (ADA)Ethereum (ETH)Lisk (LSK)
Litecoin (LTC)NEM (XEM)OmiseGo (OMG)
Qtum (QTUM)ReddCoin (RDD)Ripple (XRP)
Stellar (XLM)TRON (TRX)Verge (XVG)
0x (ZRX)Aelf (ELF)Aeternity (AE)
Aion (AION)Aragon (ANT)Basic Attention Token (BAT)
CyberMiles (CMT)Decred (DCR)EOS (EOS)
Golem (GNT)ICON (ICX)IOStoken (IOST)
IOTA (MIOTA)Loopring (LRC)NEO (NEO)
Request Network (REQ)Status (SNT)Steem (STEEM)
Storm (STORM)Substratum (SUB)VeChain Thor (VET)
Waltonchain (WTC)Zilliqa (ZIL)Gulden (NLG)

Meer Cryptovaluta’s

Alle cryptocurrencies uit de bovenstaande tabel kun je direct kopen bij Bitvavo en een aantal van deze cryptomunten kun je kopen bij onder andere Bitcoin Meester en bij LiteBit. Je kunt de cryptocurrencies opslaan in je eigen wallet maar de meeste cryptocurrencies worden bij de cryptocurrency exchange opgeslagen in een automatisch aangemaakt wallet. Maar als je het fijner vindt kun je ze dus opslaan in je eigen wallet.

Handleiding: crypto kopen met iDEAL

In deze crypto kopen met ideal handleiding gaan we je uitleggen hoe je makkelijk, snel en veilig verschillende soorten cryptocurrencies kunt kopen met iDEAL als betaalmethode. Binnen een paar stappen is het mogelijk om eigenaar te worden van je (eerste) eigen cryptocurrencies.

Voor deze handleiding gaan we cryptocurrencies kopen bij Bitvavo. We hebben ook een handleiding crypto kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester voor als je daar cryptomunten wilt kopen en verkopen.

Cryptocurrency kopen met ideal bij Bitvavo
Cryptocurrency kopen met ideal bij Bitvavo

Stap 1 – crypto kopen met ideal

Als eerste beginnen we met het registreren bij Bitvavo. Je hebt een account nodig om cryptocurrencies te kopen en te verkopen. Ga naar Bitvavo en klik op registreren. Voor registratie vragen ze om je voornaam, achternaam, e-mailadres en je moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden Bitvavo.

Na registratie ontvang je een e-mail om je e-mailadres te bevestigen.

Bedankt voor uw registratie op Bitvavo. Bevestig uw e-mailadres zodat u direct aan de slag kunt en kunt handelen in de valuta van de toekomst.

Tip: zorg ervoor dat je een wachtwoord gebruikt die je nergens anders gebruikt.

Cryptocurrency kopen met ideal - Bitvavo registratieformulier
Cryptocurrency kopen met ideal – Bitvavo registratieformulier

Stap 2 – crypto kopen met ideal

De tweede stap is euro’s storten in je account met iDEAL. Login en klik op overzicht, daar klik je op euro’s storten.

Cryptocurrency kopen met ideal - geld overmaken
Cryptocurrency kopen met ideal – geld overmaken

Vul het gewenste bedrag in en kies bij betaalmethode iDEAL, scroll verder naar beneden en klik op doorgaan. Rond de besteling af en wacht totdat het bedrag in je account zichtbaar is.

Stap 3 – crypto kopen met ideal

De laatste stap is het kopen van cryptocurrencies. Klik weer op overzicht en zoek de cryptocurrency die je wilt kopen, bijvoorbeeld Litecoin. Aan de rechterkant van je gekozen cryptomunten kun je klikken op kopen.

Cryptocurrency kopen met iDEAL – Litecoin kopen
Cryptocurrency kopen met iDEAL – Litecoin kopen

Vul het bedrag in euro’s in voor hoeveel je bijvoorbeeld litecoins wilt kopen of geef aan hoeveel litecoins je wilt kopen. Je ziet dan automatisch wat de prijs is. Tot slot klik je op doorgaan om je bestelling af te ronden.

Wacht totdat je bestelling verwerkt is en dat was het. Je bent nu eigenaar van, misschien wel je eerste, cryptocurrencies.