Crypto kopen met iDEAL als betaalmethode

Crypto kopen met iDEAL? Volg de stappen van onze handleiding: cryptomunten kopen met iDEAL voor beginners.

Crypto kopen met iDEAL als betaalmethode - CryptoKopeniDEAL.nl
Crypto kopen met iDEAL als betaalmethode – CryptoKopeniDEAL.nl

Cryptocurrency is in de laatste jaren een grote hype geworden en er zijn steeds meer mensen die hier veel geld mee weten te verdienen. Veel mensen zijn hier druk mee bezig en spenderen hier veel tijd aan. Wij gaan jou helpen om het kopen van de cryptomunten makkelijker te maken. Hierdoor heb je meer tijd om onderzoek te doen naar onder andere crypto koersen en is het nog makkelijker om hier succesvol mee te worden.

Crypto kopen met iDEAL

Veilig cryptomunten kopen met iDEAL. Wij helpen jou, zodat jij veilig bij betrouwbare Nederlandse crypto exchanges meer dan 250 verschillende cryptomunten kunt kopen met iDEAL. Wij hebben hieronder een makkelijk te gebruiken overzicht gemaakt de 20 beste cryptomunten van 2019 die je per direct kan kopen met iDEAL. Klik op de knop “crypto kopen met iDEAL” voor een lijst met alle cryptocurrencies. De lijst met cryptomunten wordt regelmatig bijgewerkt en er worden vaak nieuwe munten aan toegevoegd. Hierdoor kan je altijd investeren in de cryptomunten die jij het meest vertrouwt.

#Cryptomunt#Cryptomunt
1Bitcoin (BTC)2Ethereum (ETH)
3Ripple (XRP)4Bitcoin Cash (BCH)
5Litecoin (LTC)6Binance Coin (BNB)
7EOS (EOS)8Bitcoin SV (BSV)
9Stellar (XLM)10TRON (TRX)
11Cardano (ADA)12Monero (XMR)
13Chainlink (LINK)14IOTA (MIOTA)
15Dash (DASH)16Tezos (XTZ)
17Cosmos (ATOM)18NEO (NEO)
19Ethereum Classic (ETC)20Maker (MKR)

De cryptomunten die in de bovenstaande tabel staan kun je direct kopen met iDEAL bij Bitvavo en sommige van deze munten kan je kopen bij o.a. Bitcoin meester en LiteBit. Je kan de cryptocurrencies opslaan in je eigen wallet maar bij de meeste cryptocurrencies wordt bij de exchange zelf een wallet aangemaakt en wordt jouw crypto hier opgeslagen. Als jij het makkelijker vindt om dit in je eigen wallet op te slaan is dat ook mogelijk.

Crypto kopen met iDEAL handleiding

Crypto kopen met iDEAL handleiding voor beginners: alle informatie voor het kopen van cryptovaluta met iDEAL als betaalmethode. Volg alle onderstaande stappen. Daarna ben je in het bezit van je eerste cryptomunten.

Bij deze handleiding gaan we cryptocurrency kopen met iDEAL bij Bitvavo maar wij hebben ook een handleiding voor crypto kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester. Je kunt hier naartoe gaan als je gebruik wilt maken van Bitcoin Meester.

Cryptocurrency kopen met ideal bij Bitvavo
Crypto kopen met ideal bij Bitvavo

Benodigde tijd: 15 minuten

Handleiding: crypto kopen met iDEAL voor beginners

  1. Registreren bij Bitvavo

    Om cryptocurrencies te kopen met iDEAL bij Bitvavo heb je een account nodig. Ga naar Bitvavo en klik je op registreren. Hier moet je jouw voornaam, achternaam en e-mailadres invullen. Hierna moet je akkoord gaan met de algemene voorwaarden van Bitvavo. Na registratie ontvang je een bevestigingsmail. Deze moet je bevestigen door op de link in de mail te klikken. Cryptocurrency kopen met ideal - Bitvavo registratieformulier

  2. Geld storten

    Na het aanmaken van een account gaan we geld storten in je account. Hiervoor kun je iDEAL gebruiken. Log in en klik hierna op overzicht. Daarna klik je op euro’s storten. Hier kun je het gewenste bedrag invullen en vink je bij betaalmethode iDEAL aan. Als je hierna klikt op doorgaan en de betaling hebt afgerond dan zie je binnen een aantal minuten het geld op je account staan. Cryptocurrency kopen met ideal - geld overmaken

  3. Crypto kopen met iDEAL

    De laatste stap is het kopen van de cryptomunten zelf. Om dit te doen begin je met klikken op overzicht en zoek je in het overzicht jouw gewenste cryptovaluta. Aan de rechterkant van de cryptocurrency kun je dan klikken op kopen. Hierna vul je het bedrag in (in euro’s) voor hoeveel euro jij de cryptomunt wilt kopen of geef je aan hoeveel van de cryptomunt jij wilt kopen. Hier zie je automatisch wat de prijs is. Als je dan klikt op doorgaan is de bestelling afgerond en ben je eigenaar van jouw cryptocurrency. Cryptocurrency kopen met iDEAL – Litecoin kopen

Zakelijk Crypto Kopen met iDEAL?

Wil je zakelijk Bitcoin of andere cryptovaluta kopen met iDEAL? Op de website zakelijk Bitcoin kopen kom je alles te weten hoe je zakelijk kunt investeren in cryptomunten.