De 10 beste cryptomunten van 2019 kopen met iDEAL

Alle 10 beste cryptomunten van 2019 kun je kopen met iDEAL. Wij vertellen hier waar je de beste cryptomunten van dit moment kunt kopen met iDEAL als betaalwijze.

Dit zijn de tien beste cryptomunten van dit moment zijn:

  1. Bitcoin (BTC)
  2. Ethereum (ETH)
  3. Ripple (XRP)
  4. Bitcoin Cash (BCH)
  5. Litecoin (LTC)
  6. EOS (EOS)
  7. Binance Coin (BNB)
  8. Stellar (XLM)
  9. Cardano (ADA)
  10. TRON (TRX)

De beste cryptomunten kopen met iDEAL

Wij hebben hier voor jou 4 betrouwbare Nederlandse cryptovaluta brokers en exchanges verzameld. Bij allemaal kun je direct cryptomunten kopen met iDEAL. Daarnaast kun je kiezen uit andere betaalmethodes. Je kunt niet bij alle aanbieders alle cryptomunten kopen. Per crypto aanbieder hebben we aangegeven welke van de beste cryptomunten je er kunt kopen.

1: Bitvavo – Nederlandse Crypto Exchange

Dit is nu de goedkoopste crypto exchange van Nederland. Je kunt er 9 van de 10 beste cryptomunten kopen met iDEAL. Op dit moment kun je er al meer dan 50 verschillende cryptovaluta kopen, verkopen, bewaren en traden. Alleen Binance Coin kun je er niet kopen de rest wel. We hebben een handleiding Crypto kopen met iDEAL gemaakt voor als je niet weet hoe dat moet.

2: LiteBit – Nederlandse crypto broker

LiteBit behoort tot de grootste crypto brokers van Nederland. Bij deze crypto aanbieder kun je 8 van de 10 beste cryptomunten kopen met iDEAL. EOS en Binance Coin kun je er nier kopen. De rest wel en meer dan 50 andere cryptovaluta. Voor de meeste heb je ook geen eigen wallet nodig.

3: Coinmerce – Nederlandse Crypto Broker

Coinmerce is vergeleken met de andere een nieuwe speler op de cryptomarkt maar je hebt hier ruime keuze. Alle 10 beste cryptomunten kun je er kopen met iDEAL en je hebt geen eigen wallet nodig. Daarnaast hebben ze ook nog een handige Android en iOS app die je gratis kunt downloaden. Met de app kun je direct snel cryptomunten kopen op je smartphone of tablet.

4: BTC Direct – Nederlandse Crypto Broker

BTC Direct behoort tot de oudste Bitcoin brokers van Nederland. Je kunt er op dit moment van 5 van de 10 beste cryptomunten kopen met iDEAL. Bij BTC Direct heb je wel een eigen wallet nodig. Je kunt er BTC, ETH, XRP, LTC en BCH kopen en direct doorsturen naar je eigen wallet.

Overzicht brokers vs cryptomunten

[wpsm_comparison_table id=”2″ class=””]